FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

FRITZ!Powerline wordt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet weergegeven als smart apparaat in je thuisnetwerk

FRITZ!Powerline wordt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet weergegeven onder "Home Network > Smart Home". Bijgevolg kun je de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet gebruiken om de instellingen voor de contactdoos te wijzigen.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Powerline.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

2 Functie voor smart thuisnetwerk inschakelen in het FRITZ!Box-thuisnetwerk

Als je wilt dat de FRITZ!Powerline-adapter wordt weergegeven onder "Smart Home" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, moet je de overeenkomstige optie inschakelen in de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface:

1. Klik op "Smart Home" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Schakel de optie "Share the smart home function in the FRITZ!Box home network" in.
  3. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.