FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Supportgegevens genereren

Om je aanvraag te kunnen verwerken, hebben we de supportgegevens van je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start vóórdat je de supportgegevens genereert niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en de Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om je aanvraag te verwerken en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het afsluiten van je aanvraag worden de supportgegevens gewist.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box linksonder op "Contents" en vervolgens onderaan op "FRITZ!Box Support".

Afb.: Links "Contents" en "FRITZ!Box Support" in gebruikersinterface

2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als TXT-bestand op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met Windows kun je een zipbestand maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te kiezen. Onder macOS selecteer je het bestand en kies je in het contextmenu "Comprimeren".