FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen verwerken hebben we de supportgegevens van je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start je FRITZ!Box voor het genereren van de supportgegevens niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en de Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het sluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box linksonder op "Contents" en vervolgens op "FRITZ!Box Support".
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als txt-bestand op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows kun je een zipbestand als volgt creëren: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".