FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service
Not your product?

Onjuiste tijden en datums in de oproeplijst

De weergegeven tijden en datums in de oproeplijst van de FRITZ!Box zijn onjuist. Oproepen vonden plaats op andere dagen en tijden dan wat is weergegeven in de oproeplijst.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Tijdserver instellen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Home Network Overview" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Settings".
  4. Geef de NTP-tijdserver op internet op waarmee je de tijd van de FRITZ!Box wilt laten synchroniseren.

Opmerking:Doorgaans is het niet nodig de vooraf geconfigureerde NTP-tijdserver 0.europe.pool.ntp.org te wijzigen. Een lijst van andere NTP-tijdservers vind je hier.

5. Schakel de optie "Making FRITZ!Box available as a time server in the home network" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Tijdzone instellen

De FRITZ!Box stelt de tijdzone automatisch in wanneer verbinding wordt gemaakt met internet. Je kunt de tijdzone in de FRITZ!Box ook handmatig instellen:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Region and Language" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Time Zone".
  4. Schakel de optie "Set the time zone manually" in.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het aantal uren verschil tussen jouw lokale tijdzone en GMT.

Voorbeeld:
    Je gebruikt je FRITZ!Box in Griekenland. Als je de tijdzone handmatig wilt instellen in de FRITZ!Box, selecteer je "GMT +01 hour" in de vervolgkeuzelijst.

6. Als je de FRITZ!Box gebruikt in een land met zomertijd, schakel je de optie "Enable daylight savings time" in.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.