FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Wachtwoord heeft onjuiste lengte (te kort of te lang)

Nadat je een wachtwoord hebt ingevoerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface (bijvoorbeeld voor internettoegang of dynamische DNS), wordt het weergegeven als een aantal punten en het aantal punten komt niet overeen met het werkelijke aantal tekens van je wachtwoord.

1 Wachtwoordlengte wordt niet getoond om beveiligingsredenen

AVM-producten geven wachtwoorden altijd weer als een vast aantal punten, ongeacht de werkelijke lengte. Hiermee wordt gewaarborgd dat de werkelijke wachtwoordlengte niet kan worden bepaald aan de hand van het aantal punten. Dit is dus geen fout van de FRITZ!Box. Het hele wachtwoord wordt doorgegeven aan de externe site op internet.