FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Er ontbreken vermeldingen van je onlinecontacten

De contacten van een e-mailaccount zijn geconfigureerd als telefoonboek in de FRITZ!Box. Het FRITZ!Box-telefoonboek bevat echter niet alle vermeldingen van je onlinecontacten na synchronisatie.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Ontbrekende namen en telefoonnummers toevoegen

De FRITZ!Box importeert een contact alleen als de velden voor naam en telefoonnummer zijn ingevuld:

• Voeg de ontbrekende namen en nummers toe aan de contacten die ontbreken in je FRITZ!-telefoonboek.

2 Update handmatig initialiseren

Wijzigingen van je onlinecontacten worden pas weergegeven in je FRITZ!Box-telefoonboek wanneer ze zijn gesynchroniseerd. Synchronisatie wordt elke nacht automatisch uitgevoerd. Je kunt synchronisatie echter ook handmatig initiëren:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Ga naar het onlinetelefoonboek.
  4. Klik op de knop "Synchronize telephone book".

De FRITZ!Box werkt het telefoonboek bij.