FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Waarom is het meest recente FRITZ!OS niet beschikbaar voor de FRITZ!Box 7360 v1?

We zijn voortdurend bezig onze FRITZ!-producten verder te ontwikkelen. Door nieuwe technische mogelijkheden kunnen we nieuwe functies aan onze producten toevoegen via gratis updates van FRITZ!OS. Momenteel werken we aan een tweede hardwareversie van FRITZ!Box 7360 met basisfuncties die gelijk zijn aan die van de eerste versie. Alle mogelijkheden van de hardware die wordt gebruikt voor FRITZ!Box 7360 v1, zijn echter al benut en daarom kunnen we helaas geen verdere FRITZ!OS-updates met nieuwe functies voor deze versie bieden.

Opmerking:Het versienummer van je FRITZ!Box kun je vinden in de gebruikersinterface op de tab "FRITZ!OS File" onder "System > Update". Het nummer voor v1 begint met 111. Het nummer voor v2 begint met 124. De tab "FRITZ!OS File" wordt alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld.