FRITZ!Box 7360 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7360 Service

Draadloze telefoon meldt "No resources"

Met een draadloze telefoon (bijvoorbeeld FRITZ!Fon C5) die is aangemeld bij de FRITZ!Box, kunnen er geen uitgaande telefoonverbindingen tot stand worden gebracht via het vaste net. Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht, wordt op de display van de telefoon een van de volgende meldingen weergegeven:

• "No Resources"
  • "No Resource"
  • "No Route to destination"

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Bekabeling controleren

Fouten in de bekabeling blijven vaak onopgemerkt. Controleer daarom of de FRITZ!Box correct met de aansluiting is verbonden:

• Controleer de bekabeling van de vaste telefoonaansluiting.

2 Telefoon opnieuw configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Verwijder de telefoon waarmee via het vaste net geen verbinding tot stand kan worden gebracht. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.
  4. Configureer de telefoon opnieuw: klik op de knop "Configure New Device" en volg de instructies.

3 Vaste telefoonaansluiting controleren

1. Koppel de FRITZ!Box los van de vaste telefoonaansluiting.
  2. Sluit een telefoon aan op dezelfde aansluiting.
  3. Als deze telefoon ook niet werkt wanneer die is aangesloten op de telefoonaansluiting, neem dan contact op met je telefoonprovider om je aansluiting te laten controleren.

LET OP!Bij de controle kunnen kosten ontstaan. Vraag naar de voorwaarden bij je telefoonprovider!