FRITZ!Box 7369 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7369 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

Sommige instellingen zijn verborgen in de standaard weergave van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, omdat deze alleen in speciale gevallen nodig zijn. Als je alle instellingen van de FRITZ!Box wilt zien, schakel je de "Advanced view" van de gebruikersinterface in.

Geavanceerde weergave inschakelen

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.