FRITZ!Box 7369 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7369 Service

MyFRITZ! account registreren en in de FRITZ!Box configureren

MyFRITZ! stelt je regelmatig op de hoogte over de status van je FRITZ!-producten, beschikbare updates en andere nieuwtjes en maakt bovendien veilige toegang tot je FRITZ!Box vanaf internet mogelijk. Zo kun je altijd en overal ter wereld met een smartphone, tablet of computer

• de oproeplijst van de FRITZ!Box controleren en spraakberichten beluisteren die zijn opgeslagen op het antwoordapparaat.
  • FRITZ!NAS benaderen om bestanden te up- en downloaden, of om multimediabestanden af te spelen.
  • de statusinformatie controleren die wordt weergegeven in de FRITZ!Box-gebruikersinterface en instellingen wijzigen.
  • smarthome-apparaten in het FRITZ!Box-thuisnetwerk (bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200) bedienen en het energieverbruik controleren van de hierop aangesloten apparaten.

Je persoonlijke gegevens worden daarbij altijd uitsluitend opgeslagen in je FRITZ!Box en niet doorgegeven aan de MyFRITZ!-dienst van AVM of aan andere diensten of providers.

Om MyFRITZ! te kunnen gebruiken hoef je alleen een persoonlijke MyFRITZ!-account aan te maken en deze te configureren in je FRITZ!Box. Neem de MyFRITZ!-gebruiksvoorwaarden in acht.

Voorwaarden / Beperkingen

1 MyFRITZ! account registreren en in de FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!".
  3. Als de optie "MyFRITZ! enabled for this FRITZ!Box" wordt weergeven, schakel je deze in en klik je daarna rechts van het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account".
  4. Schakel de optie "Create a new MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in het invoerveld "E-Mail address" je e-mailadres in.
  6. Voer in het invoerveld "MyFRITZ! password" een nieuw wachtwoord in, dat je nergens anders voor gebruikt en klik op "Next".

Opmerking:Voortaan heb je het MyFRITZ!-wachtwoord nodig om in te loggen bij de MyFRITZ!-dienst op myfritz.net. Vervolgens word je vanaf myfritz.net doorgestuurd naar je eigen FRITZ!Box.

7. Als het bericht "Configuring internet Access to the FRITZ!Box" wordt weergegeven, klik je op "Next". Als je hierbij wordt gevraagd om een FRITZ!Box-gebruiker te configureren, voer je een naam en een wachtwoord in voor de gebruiker. Om veiligheidsredenen moet het wachtwoord voor de FRITZ!Box-gebruiker anders zijn dan het MyFRITZ!-wachtwoord.

Opmerking:Je hebt de FRITZ!Box-gebruiker nodig om je bij de FRITZ!Box aan te melden nadat je vanaf myfritz.net bent doorgestuurd naar je FRITZ!Box. Het wachtwoord van deze gebruiker wordt niet overgedragen aan de MyFRITZ!-dienst, het wordt alleen opgeslagen in je FRITZ!Box.

8. Klik op "Finish".
    • MyFRITZ! stuurt nu een e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
  9. Open de e-mail die je hebt ontvangen van MyFRITZ!.

Belangrijk:Als je de e-mail niet hebt ontvangen, is deze mogelijk door je e-mailprovider of e-mailclient aangemerkt als ongewenste reclame (spam) en is de e-mail niet te zien in Postvak in. Controleer in dit geval de spammap van je e-mailpostvak.

10. Klik op de knop "Confirm MyFRITZ! Registration" om de registratie te voltooien.
    • Nu stuurt MyFRITZ! een e-mail om te bevestigen dat je MyFRITZ!-account succesvol is aangemaakt.

Wanneer je de configuratie hebt voltooid, meldt de FRITZ!Box zich automatisch aan bij MyFRITZ! en kun je myfritz.net gebruiken voor toegang tot je FRITZ!Box.