FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Blauw scherm bij het gebruik van FRITZ!VPN

Als FRITZ!VPN is geïnstalleerd op je computer, zie je vaak een blauw scherm wanneer de computer uit de stand-bymodus wordt gewekt ("Suspend-To-Disk", "Hibernate").

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Meest recente Windows-updates installeren

• Installeer alle beschikbare Windows-updates voor jouw Windows-versie. Informatie over het downloaden en installeren vind je op internet onder www.microsoft.nl.

2 Actuele software voor netwerkadapter installeren

• Volg de instructies van de fabrikant voor de installatie van de meest recente apparaatdrivers of de nieuwste software voor alle LAN- en draadloze netwerkadapters op je computer.

Opmerking:Actuele apparaatdrivers worden vaak niet aangeboden door Windows Update. Gebruik daarom de drivers van de website van de fabrikant (bijvoorbeeld Intel, Broadcom, Realtek). Drivers voor de FRITZ!WLAN Stick vind je in onze downloadsectie.

3 FRITZ!VPN de-installeren

Windows 8:

1. Druk de toetscombinatie Windows-toets + X in en klik op "Configuratiescherm" in het contextmenu.
  2. Klik op "Programma's" en vervolgens op "Programma's en onderdelen".
  3. Dubbelklik op het item "FRITZ!VPN".
    • Het venster "Programma's en onderdelen" wordt geopend.
  4. Bevestig de vraag "Weet u zeker dat u FRITZ!VPN wilt verwijderen?" in het venster "Programma's en onderdelen" met "Ja".
  5. Start de computer opnieuw op.

Windows 7:

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm".
  2. Selecteer rechtsboven onder "Weergeven op:" de optie "Categorie" ().
  3. Klik op "Een programma verwijderen".
  4. Dubbelklik op het item "FRITZ!VPN".
    • Het venster "Programma's en onderdelen" wordt geopend.
  5. Bevestig de vraag "Weet u zeker dat u FRITZ!VPN wilt verwijderen?" in het venster "Programma's en onderdelen" met "Ja".
  6. Start de computer opnieuw op.

4 Meest recente versie van installeren

1. Open in een webbrowser onze VPN-servicepagina.
  2. Download het programma FRITZ!VPN.

Belangrijk:Er zijn verschillende versies van het programma FRITZ!VPN beschikbaar voor de 32- en 64bits-versies van Windows 8.1 / 8 / 7.

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die de VPN-verbinding naar de FRITZ!Box tot stand moet brengen.

5 Computer opnieuw opstarten

• Start de computer opnieuw op.