FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Geen toegang tot de FRITZ!Box met MyFRITZ!

De MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box kan niet worden geopend:

• Wanneer je inlogt bij myfritz.net, word je niet automatisch omgeleid naar de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box.
  • Wanneer je een FRITZ!Box selecteert in het overzicht van apparaten op myfritz.net, wordt de MyFRITZ!-startpagina van die FRITZ!Box niet weergegeven.
  • Je kunt geen unieke MyFRITZ!-domeinnaam van een FRITZ!Box (bijvoorbeeld https://pi80ewgfi72d2os42.myfritz.net) gebruiken om de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box op te roepen.

Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven door je webbrowser:

• "The page cannot be displayed"
  • "This webpage is not available"
  • "Error: Network Timeout"
  • "Site cannot be reached"
  • "Session Timeout"
  • "Data Transfer Interrupted"
  • "The server [...]myfritz.net took too long to respond"
  • "404 not found"
  • "requested resource was not found"

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Controleren of een publiek IP-adres is verkregen

De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via internet als de FRITZ!Box een publiek IP-adres van je internetprovider krijgt tijdens het maken van de internetverbinding:

Belangrijk:De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via IPv6 wanneer een internetverbinding via DS-Lite wordt gebruikt. Bekijk de informatie over dit onderwerp in deze handleiding. Wanneer DS-Lite actief is, wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven onder "Connections" op de pagina "Overview" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

2 Permanente internetverbinding handhaven

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Account Information" in het menu "Internet".
  3. Klik op "Change connection settings".
  4. Schakel de optie "Maintain permanently (recommended for flat rates)" in.

Belangrijk:Als de optie niet beschikbaar is, dan heeft de FRITZ!Box al een permanente verbinding met internet.

5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Internettoegang via HTTPS inschakelen voor de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ! account" in het menu "Internet".
  3. Ga naar de sectie "FRITZ!Box Internet Access" en schakel de optie "Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled" in.