FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

FRITZ!Powerline wordt niet weergegeven als smarthome-apparaat in de FRITZ!Box-gebruikersinterface

FRITZ!Powerline wordt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet weergegeven onder "Home Network > Smart Home". Hierdoor kun je de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet gebruiken om de instellingen voor de contactdoos te wijzigen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van FRITZ!Powerline.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

2 Smarthome-functie inschakelen in het FRITZ!Box-thuisnetwerk

Als je wilt dat de FRITZ!Powerline-adapter wordt weergegeven onder "Smart Home" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, moet de overeenkomstige optie worden ingeschakeld in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline:

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "Smart Home".
  2. Schakel de optie "Share the smart home function in the FRITZ!Box home network" in.
  3. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.