FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

FRITZ!App Fon geeft de foutmelding "Access to contacts denied" weer

FRITZ!App Fon geeft de foutmelding "Access to contacts denied" weer wanneer je probeert de contacten op je iOS-apparaat te openen. Je kunt niet overschakelen van het FRITZ!Box-telefoonboek naar de iPhone-contacten.

1 Toegang tot contacten geven in iOS

Als je wilt dat FRITZ!App Fon toegang heeft tot de contacten op je iOS-apparaat onder iOS, moet je dit eerst instellen (FRITZ!App Fon toegang verlenen tot je contacten).

1. Open de iOS-instellingen.
  2. Tik op "Privacy" en vervolgens op "Contacts".
  3. Geef FRITZ!App Fon toegang tot de contacten.