FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Foutmelding "Unspecified error occurred" bij het toevoegen van een Google-agenda

Je kunt geen Google-agenda toevoegen. Tijdens het verificatieproces wordt de foutmelding "The authentication process for the Google Calendar on the FRITZ!Box could not complete the procedure successfully. Unspecified error (code:=1) occurred" weergegeven.

Oorzaak

• Het verificatieproces is onderbroken.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

2 Agenda toevoegen