FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

FRITZ!Box meldt "Authentication error occurred" bij gebruik van Google Agenda

In de gebruikersinterface van van de FRITZ!Box wordt bij het profiel van FRITZ!DECT, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, op het tabblad "Switch Automatically" de foutmelding "Authentication error occurred." weergegeven voor de Google-agenda.

Oorzaak

• De toegangsrechten die de FRITZ!Box had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Agenda verwijderen

Als je opnieuw toegangsrechten wilt aanvragen voor de agenda, moet je eerst alle Google-agenda's in de FRITZ!Box verwijderen:

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Als je de Google-agenda alleen had toegevoegd aan een enkel apparaat, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All smart home devices".
  4. Als je de Google-agenda had toegevoegd aan een groep, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All groups".
  5. Klik bij het betreffende apparaat of de betreffende groep op de knop (Bewerken).
  6. Klik op het tabblad "Switch automatically".
  7. Klik op de link "Remove connections from Google calendar".
  8. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  9. Bevestig de vraag, of je alle Google-agenda's uit de FRITZ!Box wilt verwijderen, met "OK".

Nu worden alle Google-agenda's verwijderd en alle smarthome-apparaten in het thuisnetwerk die een Google-agenda gebruiken ingesteld op handmatige schakeling.

2 Agenda toevoegen