FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Automatisch opstarten van de computer via internet mislukt

Je hebt de optie "Start this computer automatically as soon as it is accessed from the Internet" ingeschakeld voor je computer in de FRITZ!Box, maar de computer start niet automatisch op wanneer je de computer opent via internet.

Oorzaak

• De FRITZ!Box verstuurt niet het Magic-pakket dat is vereist om de computer automatisch op te starten ("Wake on LAN").

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface via internet.
  2. Klik op "Home Network" en vervolgens op "Network".
  3. Klik op de knop "Edit" voor de computer die moet worden opgestart.
  4. Klik op de knop "Start Computer".

De computer wordt gewekt uit de stand-bymodus. Na ongeveer 10 seconden heb je toegang tot gedeelde bestanden en serverservices op de computer.