FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Automatisch opstarten van de computer via internet mislukt

Je hebt de optie "Start this computer automatically as soon as it is accessed from the Internet" ingeschakeld voor je computer in de FRITZ!Box, maar de computer start niet automatisch op wanneer je de computer opent via internet.

Oorzaak

• De FRITZ!Box verstuurt niet het Magic-pakket dat is vereist om de computer automatisch op te starten ("Wake on LAN").

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Computer via de FRITZ!Box-gebruikersinterface starten

Start de computer handmatig via de FRITZ!Box-gebruikersinterface:

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik in de gebruikersinterface op "Home Network" en vervolgens op "Home Network Overview".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik naast de computer die je wilt starten op de knop (bewerken).
  5. Klik op de knop "Start Computer".

Nu wordt de computer vanuit de slaapstand gestart. Kort daarna, meestal al na een paar seconden, heb je toegang tot de gedeelde bestanden en serverdiensten van de computer.