FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Bestanden in FRITZ!NAS kunnen niet worden afgespeeld, bewerkt of verwijderd.

Als je Internet Explorer gebruikt om bestanden te kopiëren naar de FRITZ!NAS-gebruikersinterface http://fritz.nas, wordt de naam van de bestanden gewijzigd tijdens het kopiëren. In dit geval wordt het pad van de map waar het bestand wordt opgeslagen op de computer, toegevoegd aan de oorspronkelijke bestandsnaam.

Voorbeeld:
het bestand "Happy.mp3" wordt naar FRITZ!NAS gekopieerd met Internet Explorer en de naam wordt gewijzigd in "C:\Users\Martin\Music\Pharrell_Williams_Happy.mp3".

De bestanden kunnen niet worden geopend of afgespeeld met de webbrowser of een andere applicatie. Je kunt de bestanden ook niet bewerken of verwijderen. Wanneer je probeert de bestanden af te spelen met een FRITZ!Fon, wordt het bericht "The mediaserver is not responding correct" weergegeven.

1 Internet Explorer configureren

Pas de instellingen van Internet Explorer aan, zodat je geen problemen meer ondervindt bij het kopiëren van bestanden naar FRITZ!NAS:

1. Open Internet Explorer.
  2. Open het menu "Tools".
  3. Klik op "Internet Options" in het menu "Tools".
  4. Klik op de tab "Security".
  5. Klik op "Internet" om deze zone te selecteren.
  6. Klik op "Custom level".
  7. Schakel de optie "Include local directory path when uploading files to a server" uit (je kunt deze optie onder in de lijst vinden).
  8. Klik op de knop "OK".
  9. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Bestanden verwijderen uit FRITZ!NAS

• Verwijder de beschadigde bestanden uit FRITZ!NAS.
    • Als de bestanden zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box:
      • Verbind het USB-opslagapparaat met een computer en gebruik de computer om de beschadigde bestanden te verwijderen.

Belangrijk:Als je de bestanden niet met de computer kunt verwijderen, moet je het USB-opslagapparaat opnieuw formatteren. Bij het opnieuw formatteren van het USB-opslagapparaat worden alle gegevens verwijderd, dus het is raadzaam om eerst een back-up te maken van je gegevens.

• Als de bestanden zijn opgeslagen in het interne geheugen van de FRITZ!Box: