FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Foutmelding "Registration at the 'FRITZ!VPN' service failed". VPN-verbindingen worden niet weergegeven

VPN-verbindingen die met de FRITZ!VPN-software zijn geconfigureerd, worden niet weergegeven. Het bericht "Registration at the 'FRITZ!VPN' service failed" wordt voortdurend weergegeven in de statusbalk van FRITZ!VPN.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Meest recente versie van installeren

1. Open in een webbrowser onze VPN-servicepagina.
  2. Download het programma FRITZ!VPN.

Belangrijk:Er zijn verschillende versies van FRITZ!VPN beschikbaar voor Windows 8.1 / 8 / 7 (32-/64-bits).

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die de VPN-verbinding met de FRITZ!Box tot stand moet brengen.

2 IPSec-VPN-software van andere fabrikanten verwijderen

Als andere IPSec-VPN-software is geïnstalleerd op de computer met FRITZ!VPN, kun je FRITZ!VPN doorgaans niet gebruiken.

Opmerking:FRITZ!VPN koppelt een "intermediate driver" met de netwerkadapter van de computer. Dit stuurprogramma filtert alle gegevenspakketten naar en van het IP-netwerk van de FRITZ!Box. Als je aanvullende IPSec-VPN-software met tussenliggende stuurprogramma's gebruikt, kunnen de stuurprogramma's elkaar beïnvloeden en sturen.

• Verwijder op de computer met FRITZ!VPN alle andere IPSec-VPN-software volgens de instructies van de betreffende fabrikant.

3 Stuurprogramma voor mobiel breedband wordt niet ondersteund

De FRITZ!VPN-software kan momenteel niet worden gebruikt met het stuurprogramma voor mobiel breedband voor Windows 8 / 7 of Huawei ("HUAWEI Mobile Connect"). Als de internetverbinding tot stand is gebracht met een modem of dongle voor mobiel breedband die voldoet aan de LTE- of UMTS-standaard voor mobiel, en de modem of dongle dit stuurprogramma gebruikt, kun je geen VPN-verbinding maken met FRITZ!VPN.

Workaround

Je kunt de FRITZ!VPN-software gebruiken als de modem of dongle voor mobiel breedband ook werkt zonder stuurprogramma voor mobiel breedband:

• Stel de modem of dongle voor mobiel breedband zo in dat deze een ander stuurprogramma gebruikt (bijvoorbeeld een stuurprogramma voor "WAN-Miniport(IP)") in plaats van het stuurprogramma voor mobiel breedband voor Windows 8 / 7 of Huawei.

Opmerking:Informatie over het gebruik van de modem of dongle voor mobiel breedband met andere stuurprogramma's vind je in de handleiding van het apparaat. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.