FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

MyFRITZ!App geeft de foutmelding "FRITZ!Box cannot be reached" weer

MyFRITZ!App geeft de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box niet weer. Bij het inloggen bij de FRITZ!Box geeft MyFRITZ!App de volgende foutmelding weer: "FRITZ!Box cannot be reached! Make sure that you are connected with the Internet.".

Oorzaak

• De FRITZ!Box heeft geen verbinding met internet, heeft geen publiek IP-adres verkregen, of is niet goed geconfigureerd.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Controleren of een publiek IP-adres is verkregen

De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via internet als de FRITZ!Box een publiek IP-adres van je internetprovider krijgt tijdens het maken van de internetverbinding:

Belangrijk:De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via IPv6 wanneer een internetverbinding via DS-Lite wordt gebruikt. Bekijk de informatie over dit onderwerp in deze handleiding. Wanneer DS-Lite actief is, wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven onder "Connections" op de pagina "Overview" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

2 Permanente internetverbinding handhaven

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Account Information" in het menu "Internet".
  3. Klik op "Change connection settings".
  4. Schakel de optie "Maintain permanently (recommended for flat rates)" in.

Belangrijk:Als de optie niet beschikbaar is, dan heeft de FRITZ!Box al een permanente verbinding met internet.

5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Internettoegang via HTTPS inschakelen voor de FRITZ!Box

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ! account" in het menu "Internet".
  3. Ga naar de sectie "FRITZ!Box Internet Access" en schakel de optie "Internet access to the FRITZ!Box via HTTPS enabled" in.