FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden gebruikt met de FRITZ!Box

Je kunt verschillende telefoonapparaten gebruiken met je FRITZ!Box, bijvoorbeeld telefoons, faxapparaten, antwoordapparaten, telefooncentrales. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type aansluiting.

1 DECT-apparaten

2 IP-telefoons en IP-deurintercoms

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) of IP-deurintercoms bij de FRITZ!Box aanmelden.

3 Analoge toestellen

Je kunt aan de FRITZ!Box twee analoge eindapparaten aansluiten, bijvoorbeeld Telefoon, faxapparaat en/of deurintercom.

4 ISDN-apparatuur

Met de aansluiting voor ISDN-apparatuur ("FON S0") van de FRITZ!Box kun je via een ISDN-hub of S0-bus bekabeling maximaal acht apparaten tegelijk verbinden, bijvoorbeeld telefoon, Telefooncentrale. De FRITZ!Box kan stroom leveren voor één ISDN-apparaat, de andere ISDN-apparaten hebben hun eigen stroomtoevoer nodig.

Welke ISDN-service-indicatoren je kunt gebruiken, hangt af van hoe je belt: via het vaste net of via internet (VoIP). Je kunt de volgende ISDN-service-indicatoren gebruiken wanneer je belt via internet (VoIP), een analoge aansluiting of een ISDN-aansluiting:

• Spraak (service-indicator 1)
  • Audio 3.1 (service-indicator 4)
  • Telefonie (service-indicator 16)
  • Fax G2/G3 (service-indicator 17)

Wanneer je belt via een ISDN-aansluiting, kun je bovendien nog de volgende ISDN-service-indicator gebruiken:

• Data (service-indicator 2)

5 Geïntegreerd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt tot vijf verschillende antwoordapparaten configureren.