FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service
Not your product?

Toegang tot de FRITZ!Box via Telnet wordt niet ondersteund

Telnet is een interne ontwikkelaarsinterface en geen functie van de FRITZ!Box. Als je Telnet inschakelt, wordt een interface geactiveerd die je kunt gebruiken voor ingrijpende en soms zelfs schadelijke wijzigingen aan de FRITZ!Box. Daarom bieden we geen ondersteuning voor FRITZ!Boxes met ingeschakeld Telnet. Dit wordt vermeld in de kennisgeving "Changes not supported by manufacturer" op de pagina "Overview". Je kunt deze kennisgeving alleen verwijderen door de hersteltool voor FRITZ!OS uit te voeren. Hiermee worden alle instellingen van de FRITZ!Box verwijderd.
Sinds FRITZ!OS 6.25 wordt Telnet niet meer ondersteund en deze interface kan dus niet onbedoeld worden geïnstalleerd.

AVM staat open voor FRITZ!Box-gebruikers die actief deelnemen aan productontwikkeling en ook hun eigen producten ontwikkelen (bijvoorbeeld freetz). We staan gebruikers ook toe om indien gewenst aangepaste firmware te installeren.