FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service
This document is also available for the following products:

ISDN-telefoon configureren in de FRITZ!Box

Je kunt een of meer ISDN-telefoons aansluiten op de poort "FON S0" van de FRITZ!Box. Je hoeft de telefoons en de FRITZ!Box alleen te configureren voor parallel gebruik.

Vereisten / Beperkingen

• Je kunt maximaal acht ISDN-telefoons verbinden met de FRITZ!Box.
  • De ISDN-telefoons moeten geschikt zijn voor gebruik op een point-to-multipoint ISDN-lijn.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers configureren in de FRITZ!Box

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

Vaste telefoonnummers configureren

Mobiel telefoonnummer configureren

2 Telefoon verbinden met de FRITZ!Box

• Verbind de telefoon met de poort "FON S0" op je FRITZ!Box.

Opmerking:Je kunt meerdere ISDN-telefoons aansluiten op de FRITZ!Box. De FRITZ!Box kan echter maar aan één telefoon stroom leveren. Alle andere moeten eigen stroomtoevoer hebben.

3 Telefoon configureren in de FRITZ!Box

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de optie "FON S0 (ISDN telephone)" in, klik op "Next" en volg de instructies. Volg de configuratiestappen van de wizard.

4 Je telefoonnummer invoeren in de telefoon

Als de telefoon niet moet reageren op alle nummers die zijn ingevoerd in de FRITZ!Box, voer je de nummers in de telefoon in:

1. Verwijder alle nummers die zijn geconfigureerd in de telefoon.
  2. Voer de gewenste nummers opnieuw in op de telefoon, precies zoals weergegeven in de FRITZ!Box-gebruikersinterface in de instellingen voor de telefoon op de tab "FON S0".

Opmerking:Informatie over de configuratie van de telefoonnummers (MSN's) vind je in de handleiding van de telefoon. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.