FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

FRITZ!Box-gebruikersinterface openen

In de gebruikersinterface kun je alle FRITZ!Box-functies configureren. Hier vind je ook alle gedetailleerde informatie over het product, je toegang en je verbindingen.

Gebruikersinterface openen in een webbrowser

• Open in een webbrowser http://fritz.box, of het adres 169.254.1.1.

Belangrijk:Als je de FRITZ!Box hebt geconfigureerd voor de bedrijfsmodus "IP client" of als draadloze repeater, geef je in het adresveld van de webbrowser het IP-adres op dat handmatig is toegewezen aan de FRITZ!Box.