FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Bellen via internet met een VPN-verbinding van de FRITZ!Box

Als de FRITZ!Box is verbonden met een extern netwerk via VPN, dan kunnen de SIP-accounts (internettelefoonnummers) die zijn ingevoerd in de FRITZ!Box, inloggen bij een SIP-server in het externe netwerk via de VPN-verbinding. Het is dan mogelijk via internet te bellen door de VPN-verbinding met de SIP-server te gebruiken. We kunnen echter niet garanderen dat deze functie werkt.

Belangrijk:Geef het IP-adres van de SIP-registrar op en niet de hostnaam wanneer je de accountgegevens invoert voor het internettelefoonnummer in de FRITZ!Box. Het IP-adres moet het adres zijn van het VPN-doelnetwerk.