FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Foutmelding "Installation ended prematurely because of an error" bij installatie van de FRITZ!VPN-software

Installatie van de software (FRITZ!VPN of Configure FRITZ!Box VPN Connection) is onderbroken. De volgende foutmelding wordt weergegeven:

• "Installation ended prematurely because of an error."

1 Installatie starten met een parameter

1. Klik op "Run" in het Windows-startmenu ("All programs" > "Accessories" >).
  2. Typ cmd in het veld "Open" en klik op "OK".
  3. Typ cd \[pad naar de map met installatiebestand voor FRITZ!VPN of Configure FRITZ!Box VPN Connection] bij de opdrachtprompt en druk op Enter.

Voorbeeld:
    cd c:\Users\Admin\Downloads

4. Typ [naam van installatiebestand voor FRITZ!VPN of Configure FRITZ!Box VPN Connection] /quiet bij de opdrachtprompt en volg de instructies op het scherm.

Voorbeeld:
    fritz!box_vpn_connection.exe /quiet