FRITZ!Box 7390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7390 Service

Incidentele oproepen van telefoonnummer 694 of *694*

Af en toe wordt een inkomende oproep van telefoonnummer 694 of *694* gemeld op de display van een telefoon die met de FRITZ!Box is verbonden.

Oorzaak

• De optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" is ingeschakeld in de FRITZ!Box. Daarom belt de FRITZ!Box je vanaf nummer 694 om je te melden dat je nieuwe berichten hebt in het voicemailpostvak dat je is verstrekt door je telefonieprovider.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uitschakelen

Als je geen meldingen wilt voor nieuwe berichten, schakel je deze optie uit:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Message waiting indication on the telephone (MWI)" uit.