FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Telefoonnummers toewijzen aan telefoonapparaten

Je kunt inkomende en uitgaande telefoonnummers toewijzen aan telefoons en andere telefoonapparaten die zijn aangesloten op de FRITZ!Box. Zo kun je voor elk afzonderlijk apparaat bepalen welk telefoonnummer het moet gebruiken om uitgaande telefoongesprekken te voeren en op welke telefoonnummers het moet reageren bij inkomende oproepen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

Mobiele telefoonnummer in de FRITZ!Box configureren

2 Telefoonnummers toewijzen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij het betreffende telefoonapparaat op de knop (Bewerken).

Belangrijk:Als het telefoonapparaat nog niet wordt weergegeven, klik je op de knop "Configure New Device" en volg je de instructies van de wizard.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Outgoing Calls" het telefoonnummer dat het telefoonapparaat moet gebruiken om uitgaande gesprekken te voeren.
  5. Bepaal op welke telefoonnummers het telefoonapparaat bij inkomende oproepen moet reageren. Je kunt maximaal tien telefoonnummers (inclusief het telefoonnummer voor uitgaande gesprekken) selecteren.