FRITZ!Box 7430 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7430 Service

Mesh-pictogram wordt bij FRITZ!Powerline niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Powerline-adapter is verbonden met de FRITZ!Box en wordt weergegeven in het Mesh-overzicht, ontbreekt het Mesh-pictogram .

FRITZ!Powerline-adapters met draadloze functie worden na integratie in de Mesh weergegeven met het Mesh-pictogram . FRITZ!Powerline-adapters zonder draadloze functie (bijvoorbeeld FRITZ!Powerline 1220E) worden in het Mesh-overzicht alleen dan weergegeven met een Mesh-pictogram, als een Mesh Repeater via deze FRITZ!Powerline-adapter is verbonden met de Mesh Master.

Afb.: Mesh Master geeft FRITZ!Powerline-adapter weer zonder Mesh-pictogram

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Powerline-adapter installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update".

2 Toetsblokkering van de Mesh Master uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Toetsblokkering van de FRITZ!Powerline-adapter uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 FRITZ!Powerline-adapter met een druk op de knop in het Mesh-netwerk integreren

Integratie in het Mesh-netwerk gaat snel met een simpele druk op de knop.

Belangrijk:Met de knop "Start WPS" in de gebruikersinterface is geen integratie in het Mesh-netwerk mogelijk.

1. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de verbindingsknop van de FRITZ!Powerline-adapter en laat de knop weer los. Nadat je de verbindingsknop hebt losgelaten, beginnen alle leds te knipperen.
    FRITZ!Powerline-modelVerbindingsknop
    FRITZ!Powerline 1260E Connect
    FRITZ!Powerline 1240E WLAN - WPS
    Powerline - Security
    FRITZ!Powerline 546E WLAN · WPS
    FRITZ!Powerline 540E
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de Mesh Master en houd de knop ingedrukt tot de bevestigingsled oplicht. Mogelijk lichten er ook andere leds op.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 6890 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 7490, 7430, 5490 WLAN WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6490 WLAN WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7560 WLAN WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7583, 7581 WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6820, 4040, 4020, 3490 WPS WLAN
  3. De procedure is voltooid, zodra de Mesh Master de FRITZ!Powerline-adapter in het Mesh-overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .