FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Een MyFRITZ!-account configureren op meerdere FRITZ!Boxes.

Je kunt je MyFRITZ!-account configureren op meerdere FRITZ!Boxes. Wanneer je inlogt bij myfritz.net, zie je een overzicht van alle FRITZ!Boxes die zijn geregistreerd voor je MyFRITZ!-account en je kunt de FRITZ!Box selecteren waarnaar je wilt worden omgeleid.

Randvoorwaarden / beperkingen

• Alle FRITZ!Boxes moeten een publiek IPv4-adres of een IPv6-adres van de internetprovider verkrijgen.

Belangrijk:De FRITZ!Box is alleen toegankelijk via IPv6 wanneer een internetverbinding via DS-Lite wordt gebruikt. Bekijk de informatie over dit onderwerp in deze handleiding. Wanneer DS-Lite actief is, wordt de status "IPv4 over DS Lite" weergegeven onder "Connections" op de pagina "Overview" van de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Bestaand MyFRITZ!-account instellen in de FRITZ!Box

Stel je persoonlijke MyFRITZ!-account in op alle FRITZ!Boxes waartoe je toegang wilt hebben via internet:

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "MyFRITZ! account" in het menu "Internet".
  3. Als de optie "MyFRITZ! enabled for this FRITZ!Box" wordt weergeven, klik je op de koppeling "Another MyFRITZ! account" rechts van het e-mailadres.
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in de betreffende velden het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!, geef het wachtwoord van MyFRITZ! op en klik op "Next".
  6. Als je wordt gevraagd een FRITZ!Box-gebruiker te configureren:
    • Voer in de betreffende velden een naam en een wachtwoord naar keuze in voor de gebruiker en klik op "Next".