FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service
This document is also available for the following products:

Geen oproepen mogelijk naar betaalnummers

Je kunt geen betaalnummers bellen met een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box. Je krijgt een bezettoon of een bericht dat het nummer niet bereikbaar is.

Belangrijk:Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS

1 Kiesregels maken voor betaalnummers

Sommige providers van internettelefonie staan het bellen van betaalnummers niet toe. Stel de FRITZ!Box dus zo in dat je vaste lijn wordt gebruikt voor het bellen van betaalnummers:

Belangrijk:De FRITZ!Box moet hiervoor zijn verbonden met een vaste lijn (analoog of ISDN).

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Call Handling" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab "Dialing Rules".
  4. Maak een kiesregel voor betaalnummers, zodat deze worden gebeld via je vaste lijn.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Opmerking:Gedetailleerde instructies over het maken van kiesregels vind je in de FRITZ!Box-help. Je kunt de Help openen door te klikken op het symbool "Help" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.