FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

FRITZ!DECT-contactdoos bij FRITZ!Box aanmelden

De schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, wordt in het thuisnetwerk geïntegreerd via een versleutelde DECT-verbinding. Je kunt de aanmelding starten met de "DECT"-knop van de FRITZ!Box of met behulp van de wizard voor telefoontoestellen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er kunnen maximaal tien schakelbare contactdozen (FRITZ!DECT) worden aangemeld bij de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!DECT aanmelden met knop

1. Steek de FRITZ!DECT in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
    • De "DECT"-led begint regelmatig te knipperen.
  2. Druk nu binnen 2 minuten op de "DECT"-knop op de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"- of "Info"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen.

2 FRITZ!DECT aanmelden met wizard

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Klik op de knop "Nieuw apparaat aanmelden".
  4. Steek de FRITZ!DECT binnen de volgende 2 minuten in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.

Zodra de "DECT"-led op FRITZ!DECT blijft branden, is de DECT-verbinding tot stand gebracht. Vervolgens kun je de FRITZ!DECT plaatsen op de gewenste locatie en bedienen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Home Network > Smart Home".