FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box

Bellers horen een bezettoon en geen beltoon als er al wordt gebeld met de FRITZ!Box.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor de betreffende telefoon.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features" of "Properties".
  5. Schakel de optie "Call rejection on busy (busy on busy)" uit.
  6. Schakel de optie "Call Waiting" in. Als je ISDN-telefoons gebruikt, moet je de optie rechtstreeks inschakelen op de telefoon. Informatie over de configuratie van het apparaat vind je in de bijbehorende handleiding. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Als hetzelfde telefoonnummer wordt gebruikt voor beide gesprekken, dan moet je het telefoonnummer kunnen gebruiken voor twee verbindingen tegelijk. Dit is doorgaans het geval voor internetnummers, maar het is nooit mogelijk op analoge vaste lijnen. Als bellers nog steeds een bezettoon horen, dan kan dit telefoonnummer slechts worden gebruikt voor één verbinding. Dat is waarom je telefonieprovider een bezettoon laat horen.