FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Luide achtergrondruis bij gebruik van een DECT-repeater

Zodra je een DECT Repeater registreert bij de FRITZ!Box, hoor je een luide achtergrondruis wanneer je belt met een draadloze telefoon.

Hier laten we je zien hoe je dit probleem kunt verhelpen als je een extra FRITZ!Box gebruikt als DECT-repeater. Als je een FRITZ!DECT Repeater gebruikt, voer je de stappen uit zoals beschreven in deze handleiding om het probleem te verhelpen.

Oorzaak

• De DECT-repeater is niet goed aangesloten of is verkeerd geplaatst.

1 Registratie van repeater ongedaan maken

1. Klik op "DECT" in de gebruikersinterface van het DECT-basisstation.
  2. Klik op "DECT Monitor" in het menu "DECT".
  3. Klik op een item dat overeenkomt met een repeater.
  4. Klik op de knop (Verwijderen).
  5. Verwijder alle geregistreerde repeaters op dezelfde manier.

2 Repeater opnieuw registreren