FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Foutmelding: "Authentication error occurred." bij het gebruik van Google Agenda

De foutmelding "Authentication error occurred." wordt weergegeven voor de Google-agenda in het profiel van het smart apparaat in je thuisnetwerk. Het profiel vind je in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op de tab "Switch Automatically".

Oorzaak

• De toegangsrechten die de FRITZ!Box had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Agenda verwijderen

Als je opnieuw toegangsrechten wilt aanvragen voor de agenda, moet je eerst alle Google-agenda's in de FRITZ!Box verwijderen:

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Selecteer de optie "All smart home devices" (indien beschikbaar) in de vervolgkeuzelijst "viewing".
  4. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende apparaat.
  5. Klik op de tab "Switch automatically".
  6. Klik op de koppeling "Remove connections from Google calendar".
  7. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  8. De vraag of je alle Google-agenda's van de FRITZ!Box wilt verwijderen, bevestig je met "OK".

Alle Google-agenda's zijn verwijderd en alle smart apparaten in het thuisnetwerk die een Google-agenda gebruiken, zijn ingesteld op handmatig schakelen.

2 Agenda toevoegen