FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Bestanden in FRITZ!NAS kunnen niet worden afgespeeld, bewerkt of verwijderd

Bestanden op FRITZ!NAS (http://fritz.nas)kunnen niet worden geopend met een webbrowser of met andere programma's. Het is ook niet mogelijk om deze te bewerken of te verwijderen. Als je probeert de bestanden af te spelen met een FRITZ!Fon, wordt het bericht "The mediaserer is not responding correct" weergegeven.

De namen van de bestanden komen overeen met het pad waaronder deze oorspronkelijk waren opgeslagen in de computer (bijvoorbeeld "C:\Users\Martin\Music\Pharrell_Williams_Happy.mp3").

Oorzaak

• De bestanden werden met Internet Explorer naar http://fritz.nas gekopieerd en hierbij door de browser veranderd.

1 Internet Explorer configureren

Pas de instellingen van Internet Explorer aan, zodat je geen problemen meer ondervindt bij het kopiëren van bestanden naar FRITZ!NAS:

1. Open Internet Explorer.
  2. Open het menu "Extra".
  3. Klik in het menu "Extra" op "Internetopties"
  4. Klik op het tabblad "Beveiliging".
  5. Klik op "Internet" om deze zone te selecteren.
  6. Klik op "Aangepast niveau".
  7. Schakel de optie "Pad naar lokale map opnemen tijdens het uploaden van bestanden naar een server" uit (je kunt deze optie onder in de lijst vinden).
  8. Klik op de knop "OK".
  9. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Bestanden verwijderen uit FRITZ!NAS

• Verwijder de beschadigde bestanden uit FRITZ!NAS.
    • Als de bestanden zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box:
      • Verbind het USB-opslagapparaat met een computer en gebruik de computer om de beschadigde bestanden te verwijderen.

Belangrijk:Als je de bestanden niet met de computer kunt verwijderen, moet het USB-opslagapparaat opnieuw worden geformatteerd. Bij het formatteren worden alle gegevens op het USB-opslagapparaat verwijderd, maak daarom voor het formatteren eerst een back-up van alle gegevens.

• Als de bestanden zijn opgeslagen in het interne geheugen van de FRITZ!Box: