FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Inloggen bij MyFRITZ! mislukt

Het is niet mogelijk om in te loggen op myfritz.net of je kunt niet inloggen op de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box. Nadat je je accountgegevens hebt ingevoerd, wordt de foutmelding "Login failed" of "Login for [...] failed" weergegeven.

Omdat je FRITZ!Box alleen het IP-adres waaronder deze via het internet bereikbaar is aan de MyFRITZ!-dienst doorstuurt en geen persoonlijke gegevens, worden bij de toegang tot je FRITZ!BOX via MyFRITZ! twee verschillende inlogprocessen uitgevoerd:

• Inloggen op de MyFRITZ!-dienst
    • Log eerst in op je MyFRITZ!-account via de website myfritz.net, gebruik hiervoor je e-mailadres en je persoonlijke MyFRITZ!-wachtwoord.
    • Deze inloggegevens worden bij het registreren van een MyFRITZ!-account versleuteld op de servers van MyFRITZ! opgeslagen en geverifieerd wanneer je inlogt op myfritz.net. Vervolgens word je vanaf myfritz.net doorgeleid naar je eigen FRITZ!Box.
  • Inloggen op de FRITZ!Box
    • Nadat je automatisch naar de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!BOX bent doorgeleid, moet je nu op de FRITZ!Box zelf inloggen. Je FRITZ!Box heeft daarvoor een eigen gebruikersadministratie die volkomen onafhankelijk is van MyFRITZ!.
    • De gebruikersnamen en wachtwoorden van FRITZ!Box-gebruikers zijn bij de MyFRITZ!-dienst en AVM niet bekend, want deze worden uitsluitend opgeslagen in de FRITZ!BOX en geverifieerd tijdens het inloggen op deze FRITZ!Box.

Wanneer je niet kunt inloggen op myfritz.net of op je FRITZ!Box, volg je de instructies in de betreffende sectie.

1 Inloggen op myfritz.net mislukt

De volgende stappen zijn alleen noodzakelijk wanneer je niet kunt inloggen op myfritz.net:

1. Roep myfritz.net op in een webbrowser.
  2. Voer in het tekstveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!. Dat is het e-mailadres dat wordt weergegeven onder "Internet > MyFRITZ! account" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  3. Los de captcha op.
  4. Voer in het tekstveld "Password" het wachtwoord in dat je hebt ingesteld voor het MyFRITZ!-account.

Opmerking:Als je het MyFRITZ!-wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord instellen voor je MyFRITZ!-account.

5. Klik op "To My FRITZ!Box".

2 Inloggen op de FRITZ!Box mislukt

De volgende stap is alleen noodzakelijk wanneer je inlogt op myfritz.neten vervolgens wordt doorgeleid naar je FRITZ!Box, maar niet kunt inloggen op de MyFRITZ!-startpagina van je FRITZ!Box:

• Voer in de tekstvelden de gebruikersnaam of het e-mailadres en het wachtwoord in van een FRITZ!Box-gebruiker die toegangsrechten voor de FRITZ!Box heeft vanaf internet. en klik op "Log in".

Opmerking:Je kunt de toegangsrechten van FRITZ!Box-gebruikers bewerken in de gebruikersinterface onder "System > FRITZ!Box Users". Meer informatie over FRITZ!Box-gebruikersaccounts vind je in deze handleiding.