FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Livebeeld configureren in FRITZ!Fon

Met de functie voor livebeeld kun je FRITZ!App Cam of een IP-camera (netwerkcamera, webcam) gebruiken om te volgen wat er gebeurt voor de lens van je Android-smartphone of -tablet. Het camerabeeld wordt op de display van de telefoon weergegeven als beeldsequentie zonder geluid. Op die manier kun je via de FRITZ!Fon bijvoorbeeld de oprit van je huis in de gaten houden of zien wat je katten doen als je van huis bent.

Volg de aanwijzingen zoals beschreven in de volgende handleiding: