FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Google Play Music wordt niet weergegeven

De manier waarop mediabestanden beschikbaar worden gemaakt in Google Play Music, is veranderd door Google. Door deze verandering kan Google Play Music niet worden geopend met de FRITZ!Box Media Server. Daarom hebben we deze functie verwijderd uit het meest recente FRITZ!OS.

Als het weer mogelijk is Google Play Music aan te bieden via de FRITZ!Box Media Server, dan integreren we dit in een toekomstige update van FRITZ!OS.

Tot het zover is, kun je Google Play Music rechtstreeks openen, bijvoorbeeld