FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Onjuiste datum- en tijdinformatie in oproeplijst

De datum- en tijdinformatie in de oproeplijst van de FRITZ!Box is onjuist. De telefoongesprekken werden op andere dagen en op andere tijdstippen gevoerd dan aangegeven in de oproeplijst.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tijdserver configureren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Voer in de sectie "Time Synchronization" de NTP-tijdserver op internet in, waarmee de FRITZ!Box de tijd moet synchroniseren. Als de sectie niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.

Opmerking:De standaard ingevoerde NTP-tijdserver 0.europe.pool.ntp.org hoeft doorgaans niet te worden gewijzigd. Een lijst met alternatieve tijdservers vind je hier.

5. Schakel de optie "Making FRITZ!Box available as a time server in the home network" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Tijdzone instellen

De FRITZ!Box stelt de tijdzone automatisch in als de internetverbinding tot stand wordt gebracht. Je kunt de tijdzone waarin je de in de FRITZ!Box gebruikt ook handmatig instellen:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Region and Language".
  3. Klik op het tabblad "Time Zone".
  4. Schakel de optie "Set the time zone manually" in.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het aantal uren verschil tussen jouw lokale tijdzone en GMT.

Voorbeeld:
    Je gebruikt je FRITZ!Box in Duitsland. Om de tijdzone van de FRITZ!Box handmatig in te stellen, selecteer je "GMT +01 hour" in de vervolgkeuzelijst.

6. Als je de FRITZ!Box gebruikt in een land met zomer- en wintertijd, schakel je de optie Enable daylight savings time" in.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.