FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers

Je kunt weergavenamen toewijzen aan telefoonnummers in de FRITZ!Box. Deze worden vervolgens weergegeven op de display van je telefoon wanneer je belt. De weergavenaam toont je welk nummer is gebruikt om te bellen of welk nummer een beller heeft gekozen.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 Tekstgegevens activeren in de FRITZ!Box

1. Kies #960*2* op je telefoon en druk op de oproepknop (hoorn opnemen).
  2. Hang na ongeveer 3 seconden weer op.

Opmerking:Kies #960*0* als je de weergave van tekstgegevens weer wilt uitschakelen.

2 Weergavenamen toewijzen in de FRITZ!Box

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende telefoonnummer.
  4. Geef een naam naar keuze op in het veld "Display name".

Voorbeeld:
    Als weergavenaam voor internettelefoonnummer 12345 kun je een naam kiezen zoals "VOIP_12345", "provider_12345", "office", "private" of "12345".

5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.