FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Leds van de FRITZ!DECT-contactdoos uitschakelen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

1 Leds uitschakelen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All smart home devices".
  4. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende smarthome-apparaat.
  5. Klik op "Additional Settings".
  6. Schakel de optie "LED display on" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Zodra je op een knop op het apparaat drukt, bijvoorbeeld om de contactdoos handmatig te schakelen, geven de leds kort de bedrijfs- en verbindingsstatus weer en gaan na 60 seconden automatisch weer uit.