FRITZ!Box 7490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7490 Service

Naam van de FRITZ!Box-werkgroep wijzigen

Met de FRITZ!Box verbonden USB-opslagapparaten kunnen in het thuisnetwerk worden gedeeld onder de werkgroepnaam "Workgroup". Als je de werkgroep in je thuisnetwerk een andere naam hebt gegeven, kun je de naam van de FRITZ!Box-werkgroep wijzigen.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Storage (NAS)" in het menu "Home Network".
  3. Schakel de optie "Storage (NAS) enabled" in.
  4. Voer in het veld "Working Group" de naam van de werkgroep in.