FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je de account direct verwijderen via myfritz.net.

1 MyFRITZ!-account verwijderen

1. Open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Voer in het invoerveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  3. Los de captcha op.
  4. Voer je MyFRITZ!-wachtwoord in en klik op "MyFRITZ! Device Overview" (zie afb.).

Afb.: Openen van het MyFRITZ! apparatenoverzicht

5. Klik rechts boven aan de rand van de website op de menuknop met 3 punten en dan op "Delete my account".
  6. Los de captcha op.
  7. Schakel de optie "Yes, I would like to delete my MyFRITZ!-account" in en klik op de knop "Delete MyFRITZ! Account".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als de MyFRITZ!-account die je hebt verwijderd nog altijd is geconfigureerd in een FRITZ!Box, kun je de account uitschakelen in de gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ! Account". Wanneer je een nieuwe MyFRITZ!-account wilt instellen in de FRITZ!Box, overschrijf dan de toegangsgegevens van de oude MyFRITZ!-account met de toegangsgegevens voor de nieuwe account.

Als je MyFRITZ! helemaal niet meer gebruikt en de MyFRITZ!-account volledig wilt verwijderen en niet alleen maar wilt deactiveren in de FRITZ!Box, dan moet je de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden.