FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je de account rechtstreeks verwijderen via myfritz.net.

1 MyFRITZ!-account verwijderen

  1. Open myfritz.net in een webbrowser.
  2. Voer in de betreffende invoervelden het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ! en klik op "Aanmelden".

    Opmerking:Als je het MyFRITZ!-wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord instellen voor het MyFRITZ!-account.

  3. Los de captcha op.
  4. Klik rechtsboven aan de rand van de website op de menuknop met 3 punten en dan op "Accountinstellingen".
  5. Klik op "Account wissen".
  6. Schakel de optie "Ja, ik wil mijn MyFRITZ!-account wissen" in en klik op "MyFRITZ!-account wissen".
  7. Klik op de knop "MyFRITZ!-account wissen".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als de MyFRITZ!-account die je hebt verwijderd nog steeds in een FRITZ!Box is geconfigureerd, kun je de account uitschakelen in de gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ! Account". Wanneer je een nieuwe MyFRITZ!-account wilt instellen in de FRITZ!Box, overschrijf dan de toegangsgegevens van de oude MyFRITZ!-account met de toegangsgegevens van de nieuwe account.

Als je MyFRITZ! helemaal niet meer gebruikt en in de FRITZ!Box de MyFRITZ!-account volledig wilt verwijderen, dan moet je de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden.