FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Bericht "Please wait a moment..." blijft weergegeven in de draadloze omgeving

Bij het zoeken naar andere draadloze netwerken in de nabije omgeving via "WLAN" > "Radio Channel" geeft de FRITZ!Box voortdurend het bericht "Please wait a moment..." weer. De huidige toewijzing van kanalen in de draadloze omgeving wordt niet weergegeven.

Oorzaak

• De webbrowser geeft de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet correct weer omdat de huidige gegevens van de gebruikersinterface worden vermengd met gegevens van de cache uit een tijd van vóór de update van het FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Cache van de internetbrowser leegmaken

• Leeg de cache van je webbrowser:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Browsergegevens wissen...".
        3. Selecteer in het venster "Browsergegevens wissen" in de vervolgkeuzelijst "het eerste gebruik".
        4. Selecteer "Cookies en andere site- en plug-ingegevens" en "Gecachte afbeeldingen en bestanden".
        5. Klik op "Browsergegevens wissen".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "Geschiedenis" en vervolgens op "Recente geschiedenis wissen".
        3. Selecteer "Alles" en klik op "Nu wissen".
      • Microsoft Edge
        1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Instellingen".
        2. Klik onder "Browsergegevens wissen" op "Kies wat u wilt wissen".
        3. Schakel de optie "Gegevens en bestanden in de cache" in en klik op "wissen".
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Internetopties" en vervolgens op "Algemeen".
        3. Klik op de knop "Verwijderen".
        4. Schakel de optie "Tijdelijke internetbestanden" in en klik op "Verwijderen".
      • Apple Safari
        1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Voorkeuren".
        2. Klik op "Geavanceerd" in de instellingen en schakel de optie "Toon Ontwikkel-menu in menubalk" in.
        3. Klik in de menubalk op "Ontwikkel" en klik vervolgens op "Leeg caches".
        4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Stel Safari opnieuw in".
        5. Klik in het volgende venster op de knop "Stel opnieuw in".