FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

FRITZ!Powerline wordt niet weergegeven als smarthome-apparaat in de FRITZ!Box-gebruikersinterface

In het smarthome-overzicht van de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Home Network > Smart Home" ontbreekt FRITZ!Powerline. In FRITZ!Fon of de MyFRITZ!App wordt FRITZ!Powerline niet weergegeven.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

2 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Powerline-adapter installeren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh Networking".
  3. Klik op het tabblad "Mesh Overview".
  4. Klik bij de betreffende FRITZ!Powerline-adapter op "Perform update".

3 FRITZ!Powerline-adapter in de Mesh integreren

1. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de verbindingsknop van de FRITZ!Powerline-adapter. Nadat je de verbindingsknop hebt losgelaten, beginnen alle leds te knipperen.
    FRITZ!Powerline-modelVerbindingsknop
    FRITZ!Powerline 1260E Connect
    FRITZ!Powerline 1240E WLAN - WPS
    Powerline - Security
    FRITZ!Powerline 546E WLAN · WPS
    FRITZ!Powerline 540E
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de FRITZ!Box en houd deze ingedrukt tot de bevestigingsled kort gaat branden. Mogelijk gaan er ook andere leds kort branden.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 7580, 4040, 3490 WPS Info
    FRITZ!Box 7560, 7362 SL WLAN Info
    FRITZ!Box 7490, 7430, 6490, 5491 WLAN WPS Info
    FRITZ!Box 6591, 6590 Connect / WPS Info
  3. Zodra de FRITZ!Powerline-adapter in het Mesh-overzicht van de FRITZ!Box wordt weergegeven met het Mesh-pictogram , is de procedure voltooid.