FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Smarthome-apparaten vanaf internet schakelen

Je kunt je je schakelbare contactdozen, radiatorthermostaten en andere smarthome-apparatuur die compatibel is met de FRITZ!Box vanaf internet schakelen met de MyFRITZ!App. Installeer gewoon de MyFRITZ!App op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je ook onderweg je smarthome-apparaten veilig vanaf internet schakelen. De MyFRITZ!App geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de contactdozen. Zo kun je je smarthome-apparaten altijd besturen en in de gaten houden.

Afb.: Menu "Smart Home" in MyFRITZ!App