FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Je eigen certificaat importeren naar de FRITZ!Box

Voorwaarden / Beperkingen

• Het certificaat en de persoonlijke sleutel moeten allebei PEM-bestanden zijn. De persoonlijke sleutel moet zijn gemaakt met de RSA-methode en kan worden beveiligd met een wachtwoord.

1 Certificaat importeren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Permit Access" in het menu "Internet".
  3. Klik op de tab "FRITZ!Box Services".
  4. Klik op de knop "Browse..." en selecteer het PEM-bestand met het certificaat.
  5. Klik op "Open".
  6. Als het certificaat is beveiligd met een wachtwoord, typ je het wachtwoord in het veld "Password".
  7. Klik op "Import..." en vervolgens op "OK".