FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

Sommige instellingen zijn verborgen in de standaard weergave van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, omdat deze alleen in speciale gevallen nodig zijn. Als je alle instellingen van de FRITZ!Box wilt zien, schakel je de "Advanced view" van de gebruikersinterface in.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .