FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Er ontbreken vermeldingen van je onlinecontacten

De contacten van een e-mailaccount zijn geconfigureerd als telefoonboek in de FRITZ!Box. Het FRITZ!Box-telefoonboek bevat echter niet alle vermeldingen van je onlinecontacten na synchronisatie.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Ontbrekende namen en telefoonnummers toevoegen

De FRITZ!Box importeert een contact alleen als de velden voor naam en telefoonnummer zijn ingevuld:

• Voeg de ontbrekende namen en nummers toe aan de contacten die ontbreken in je FRITZ!-telefoonboek.

2 Update handmatig initialiseren

Wijzigingen van je onlinecontacten worden pas weergegeven in je FRITZ!Box-telefoonboek wanneer ze zijn gesynchroniseerd. Synchronisatie wordt elke nacht automatisch uitgevoerd. Je kunt synchronisatie echter ook handmatig initiëren:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Book" in het menu "Telephony".
  3. Ga naar het onlinetelefoonboek.
  4. Klik op de knop "Synchronize telephone book".

De FRITZ!Box werkt het telefoonboek bij.