FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

PPPoE Passthrough in FRITZ!Box configureren

Met PPPoE Passthrough kunnen computers of routers die zijn verbonden met de FRITZ!Box, met hun eigen toegangsgegevens extra PPPoE-internetverbindingen tot stand te brengen. De FRITZ!Box werkt dan voor de apparaten als een DSL-modem.

Zo kun je bijvoorbeeld op je computer een extra internetverbinding via de FRITZ!Box tot stand brengen, door gebruik te maken van een internettoegang die een werkgever beschikbaar heeft gesteld voor een thuiswerkplek.

LET OP!Veel internetproviders brengen extra kosten in rekening voor het tot stand brengen van extra internetverbindingen. Informatie over de kosten krijg je van je internetprovider.

Voorwaarden / Beperkingen

• De FRITZ!Box moet de internetverbinding zelf tot stand brengen.
  • De provider van de internetaansluiting moet het tot stand brengen van meerdere PPPoE-verbindingen toestaan.

Opmerking:Sommige internetproviders ondersteunen het tot stand brengen van slechts één PPPoE-verbinding.

• De algemene filterinstellingen van de FRITZ!Box onder "Internet > Filters > Lists" zijn van toepassing op alle PPPoE-internetverbindingen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Account Information".
  3. Klik op "Change Connection Settings" en schakel de optie "Connected network devices are also allowed to establish their own Internet connections (not recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Netwerkapparaten die met de FRITZ!Box zijn verbonden, kunnen nu hun eigen internetverbindingen tot stand brengen.

Als het tot stand brengen van extra internetverbindingen mislukt, is de PPPoE-verbinding niet juist geconfigureerd in het betreffende netwerkapparaat of de internetprovider staat niet toe om extra PPPoE-verbindingen tot stand te brengen.